Ylioppilaskuvat ja valmistujaiskuvat | Nensa.fi

Ylioppilaskuvat ja valmistujaiskuvat

Oletko sinä, ystäväsi tai läheisesi valmistunut ylioppilaaksi tai ammattiin? Valmistujaiskuva on nyt ansaittu!

Ylioppilaskuva tai valmistujaiskuva kehystettynä

Nensan verkkokaupasta voit tilata ylioppilaskuvan helposti. Valitse haluamasi taulun koko, haluamasi kehykset, mahdollinen paspatuuri. Sitten vain lataat kuvan ja me teemme kaiken puolestasi. 

Ylioppilaskuvan tai valmistujaiskuvan tilaat helposti täältä.

Mistä kuvaaja ylioppilaskuvaa tai valmistujaiskuvaa varten?

Ylioppilaskuvaa tai valmistujaiskuvaa varten kannattaa etsiä ammattivalokuvaaja. Hyviä ammattilaiskuvaajia löydät googlesta! Ylioppilaskuvia ja valmistujaiskuvia kuvataan paljon studioissa, mutta varmasti on monenlaisia muitakin vaihtoehtoja! Ulkona on paljon erilaisia kuvauspaikkoja ja voihan kuvassa näkyä tuleva ammattikin.

Äitienpäivälahja | Nensa.fi

Äitienpäivälahja

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina
Taulu omasta koirasta | Nensa.fi

Taulu omasta koirasta

Taulu omasta koirasta on helppo ja nopea tilata verkkokaupasta. Saat taulun omasta koirasta haluamassasi koossa ja lisäksi voit valita useista kehysvaihtoehdoista.

Taulu omasta koirasta sopii omalle seinälle, tai tottakai myös lahjaksi koiran parhaille kavereille! Taulu omasta koirasta tehdään kestävälle ja tyylikkäälle valokuvapaperille. Taulusi kehystetään juuri siten kun sinä haluat.

Jokainen koirataulu tehdään yksilöllisesti ja taulu omasta koirasta toimitetaan ripustusvalmiina.

Tilaa taulu omasta koirasta tästä

PS. Nensa.fi -verkkokaupasta voit tietysti myös tilata taulun omasta kissasta.

Taulu omasta koirasta Taulu omasta koirasta Taulu omasta koirasta 

Taulu omasta kissasta | Nensa.fi

Taulu omasta kissasta

Tee taulu omasta kissasta helposti ja nopeasti nensa.fi -verkkokaupasta. Saat taulun omasta kissasta haluamassasi koossa ja voit valita useista kehysvaihtoehdoista. Taulu omasta kissasta sopii hyvin lahjaksi ja tietysti omalle seinälle!

Taulu omasta kissasta tehdään valoa ja aikaa kestävälle valokuvapaperille. Taulu kehystetään juuri siten kun sinä haluat. Jokainen taulu tehdään yksilöllisesti ja taulu omasta kissasta on aina ripustusvalmis.

Tilaa taulu omasta kissasta tästä

PS. Nensa.fi -verkkokaupasta voit tietysti myös tilata taulun omasta koirasta.

Taulu omasta kissasta Taulu omasta kissasta Taulu omasta kissasta paspatuurilla Taulu omasta koirasta

Taulu omasta valokuvasta | Nensa.fi

Taulu omasta valokuvasta

Tee taulu omasta valokuvasta helposti ja nopeasti verkkokaupassa. Saat taulun omasta kuvasta useassa eri koossa. Valittavissa myös useita erilaisia kehysmalleja. Taulu omasta kuvasta sopii hyvin lahjaksi tai omalle seinälle.

Taulu tehdään valokuvapaperille ja kehystetään juuri siten kun sinä haluat. Jokainen taulu tehdään yksilöllisesti ja taulu omasta kuvasta on aina ripustusvalmis.

Tilaa taulu omasta valokuvasta tästä linkistä

Taulu omasta valokuvasta Taulu omasta hääkuvasta Taulu omasta lomakuvasta Taulu omasta kuvasta

Onhan siinä avainlippu? | Nensa.fi

Onhan siinä avainlippu?

Meillä on avainlippu!

Nensa Oy on saanut tauluille ja julisteille avainlipun. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Avainlippu kertoo suomalaisesta työstä. Nensan julisteet ja taulut valmistellaan, tulostetaan, kehystetään ja pakataan Suomessa.

 

Suomalainentyo.fi -sivuston uutinen julkaisusta: https://suomalainentyo.fi/2021/12/21/uusia-avainlippu-merkin-kayttajia-2/

Nensa Oy sinivalkoinenvalinta.fi -sivustolla: https://sinivalkoinenvalinta.suomalainentyo.fi/yritykset/nensa-oy/

Juliste omasta kuvasta | Nensa.fi

Juliste omasta kuvasta

Tee oma juliste! Juliste omasta kuvasta on oikein mainio sisustus ja lahjaidea. Julisteita on saatavilla montaa eri kokoa, mutta yhteneväistä nensa.fi -julisteille on yksilöllinen käsittely. Me käsittelemme jokaisen kuvan yksilöllisesti ja tarkastamme sen omin silmin. Käytännössä tämä tarkoittaa että värit julisteessa on juuri kuten pitää.

Käytämme julistepaperina 260gm2 painoista puolikiiltävää valokuvapaperia. Paperissa on Micro-Porous -pinnoite ja se kestää jopa 100 vuotta aikaa ja valoa. Me haluamme että teettämäsi juliste todella kestää!

Juliste omasta kuvasta tulostetaan reunoille asti, eli kuvaan ei tule valkoisia reunoja.

Mietitkö että mistä aiheesta teet oman julisteen? Suosituimmat julisteaiheet ovat: Lomakuvat, perhekuvat, koirakuvat, kissakuvat urheilukuvat, lapsikuvat. Julisteen voi tietysti myös kehystää oman maun mukaan, tai voit tilata kuvajulisteen jo valmiiksi kehystettynä. 

Puhelimella otetun kuvan laatu riittää useimmiten siihen että kuvasta voi tehdä julisteen.

Tilaa juliste omasta kuvasta täältä: www.nensa.fi/omakuva