Nensa haluaa tehdä sinulle koskettavia kuvia!

Mistä Nensan tarina alkoi?

Muutto uuteen, juuri remontoituun kotiin. Vuoden päästä tästä, seinät hohtavat yhä valkoista. Seinälle ei vaan mitenkään tuntunut löytyvän sellaisia kuvia jotka olisivat säväyttäneet. Miksi seinälle pitäisi laittaa kuva New Yorkista, kun ei ole ikinä Amerikassa käynyt?

Siitä kaikki lähti. 10.2.2021 Sami perusti Nensa Oy:n, jonka tavoitteena on tehdä koskettavia kuvia.

 

 

Alusta lähtien asiaan perehtyen

Nensa aloitti toiminnan tekemällä tauluja asiakkaan omasta kuvasta. Kuvien tekeminen ja sopivien kehysten etsiminen saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta usko pois, asiassa on yllättävän muuttujaa.

Heti alusta valikoimiin lisättiin myös Helsingin kaupunginosakarttataulut. Ensimmäinen tilaus nensa.fi -verkkokaupasta tehtiin 12.3.2021.

Avainlippu kertoo suomalaisesta työstä

Nensan julisteille ja tauluille myönnettiin joulukuussa 2021 avainlippu. Taulut ja julisteet valmistellaan, tulostetaan, kehystetään ja pakataan Helsingissä.

Kaupunkikuvituksia

Maaliskuussa 2022 Nensa aloitti yhteistyön kotimaisen kuvittajan Anna Haimilan kanssa. Nensan verkkokaupassa on myynnissä Annan kuvituksia tauluina, t-paitoina ja kangaskasseina.

 

Nensa nyt ja tulevaisuudessa

Nensa haluaa jatkossakin tehdä sinulle koskettavia kuvia. Pidämme kiinni siitä, että teemme vain sellaisia tuotteita joita itsekin käyttäisimme.