★★★★☆ 4.87 tähteä 766 asiakasarviosta

Koskettavia kuvia juuri sinulle

Ripusta taulu seinällesi!

🗸 Ei enää sieluttomia seiniä, vaan kuvia joista juuri sinä pidät!
🗸 Kehystämme valmiiksi sinulle sopiviin kehyksiin.
🗸 Mahtava lahjaidea!

Nensa

Koskettavia kuvia juuri sinulle

Nensan missiona on tarjota sinulle ja läheisillesi koskettavia kuvia. Myymme vain materiaaleja ja tuotteita joita itsekin käytämme - haluamme että tuotteemme kestävät aikaa ja tuottavat hymyjä mahdollisimman pitkään.

Nensa on kotimainen: kaikki tuotteet painetaan, kehystetään ja pakataan Suomessa.

Karttataulu juuri sinulle!

Sinulle sopiva koko ja kehysmalli.
Me kehystämme puolestasi.
Tämä on myös hyvä lahjaidea!

100% tyytyväisyystakuulla ja hiilineutraalilla kuljetuksella.

Suosituimmat karttataulut

Pakkaamme kaikki tuotteet käsin

TEEMME TUOTTEET TILAUKSESTA, JA POSTITAMME NE ITSE

Nensa.fi

Nensan verkkokaupasta löydät julisteet, paidat ja kangaskassit. Me myös kehystämme julisteet valmiiksi, joten säästyt kehystämisen vaivalta! Meillä on laaja valikoima kehystettyjä karttajulisteita, joista pääsee tutkimaan erilaisia kulmia ympäri maailman. T-paidoissa, collegeissa ja kangaskasseissa on myös säväyttävä tyyli ja ne ovat itsessään puheenaiheita.

Me Nensassa myymme asiakkaillemme vain materiaaleja ja tuotteita joita itsekin käytämme. Haluamme että tuotteet ovat kestäviä. Olemme ylpeitä asiakaspalvelustamme ja pyrimme tarjoamaan miellyttävän ostokokemuksen kaikille asiakkaillemme. Mitä siis odotat? Selaa tuotteitamme ja löydä se sinulta puuttuva palanen!

Nensalta löydät julisteiden uutuudet ja valmiiksi kehystetyt taulut erilaisissa kehyksissä. Tyylikkäät taulut ja julisteet heijastavat viimeisimpiä sisustustrendejä ja ovat aina painettu Suomessa. Nensalta saat taulun omalle seinällesi ja voit luoda helposti vaikka tauluseinän omista kuvista.

Haluamme että julisteet ja taulut ovat saatavilla mahdollisimman helposti kaikille, jonka takia tarjoamme julisteet valmiiksi kehystettynä. Toivottavasti saat meiltä inspiraatiota sisustukseen, halusit sitten seinällesi abstraktia taidetta tai keittiöösi yksinkertaisempia keittiöjulisteita. Valikoimassamme on myös todella paljon minimalistisia karttatauluja. Tutustu näihin kaikkiin julisteisiin ja hanki omasi helposti verkkokaupasta.